POLAROID SZEMÜVEGLENCSÉK ELŐNYEI


Polaroid szemüveglencsék előnyei


  Megjelenés ideje: 2014. január
Megjelenés helye: Polaroid használati utasítás füzet

A polarizáció

Amikor a napfény a vízszintes felületekről (pl. úttest, vízfelszín) verődik vissza, gyakran vízszintesen koncentrálódik, azaz polarizálódik, ezért vakít. A függőleges fény hasznos információt hordoz az emberi szem számára.

A vakító fény viszont megnehezíti, hogy tisztán és pontosan lássunk. A hagyományos napszemüvegek nem védenek a vakító fénytől. A Polaroid polarizáló napszemüvegei viszont gátolják a vakító fény szembe jutását. Ezek a lencsék csak a hasznos, függőleges fényt engedik át.

A Polaroid napszemüvegek viselésével járó előnyök

A Polaroid polarizáló napszemüvegei blokkolják a vakító fényt és az UV sugarakat, így biztosított a tiszta látás és a szemek védelme a káros sugaraktól.

Ha Ön Polaroid napszemüveget visel

1. Nincs többé vakító fény
2. Javul a fénylátás, és sötétebbek a kontrasztok
3. Kiválóan élvezhetők a színek (sötétebbek, teltebbek)
4. Jelentősen csökken a szemfáradás
5. A szem 100%-ban védett az UV sugaraktól 400 nanométerig

AZ Ultrasight lencsék

A Polaroid polarizáló napszemüvegei kizárólag az innovatív Thermofusion™ technológiával gyártott UltraSight™ lencsékkel készülnek. Ez a magas minőségű polarizált lencse kilenc összesajtolt rétegből áll a teljeskörű védelem és a tökéletes látás érdekében.

A Polaroid polarizáló napszemüvegeit 1937 óta gyártják és fejlesztik.Az eredeti Polaroid napszemüvegek garanciával és széles választékban megvásárolhatók Békéscsabán a Komputer Optika Szaküzletben. Az eredeti Polaroid napszemüvegeket 1984 óta folyamatosan forgalmazzuk az optikai szaküzletünkben.

Komputer Optika-Fotó Szaküzlet és Szemorvosi Centrum
H-5600 Békéscsaba, Luther utca 5.
Telefon: Optika: 66/325-590, vagy a 66/323-046
Fotó: 66/430-548
Fax: 66/325-590, vagy a 66/323-046
E-mail:© Komputer Optika Üzletház, minden jog fenntartva! Jogi útmutató.